A Göcsejflaszter Kft bemutatása

A Göcsejflaszter Kft. 1994. április 1-én alakult. A régióban elsőként kezdtünk foglalkozni a térkő-burkolással, ami ekkor még szinte teljesen ismeretlen volt hazánkban.

gocsejflaszter_terkocentrum-220x135Cégünk vezetője Pálos Kálmán útépítő üzemmérnök, aki több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, 22 éven keresztül a STRABAG Rt-nél, illetve annak jogelődjénél a Zalaegerszegi Közúti Építő Vállalatnál állt alkalmazásban, ezután a STUAG Kft-nél tevékenykedett, mindkét helyen felelős műszaki vezetői beosztásban.
Már a megalakulásunkat követő években szerves részt vállaltunk a környék és városunk jelentős beruházásaiban (lásd: referencia lista), mely által széleskörű ismertségre és tapasztalatra tettünk szert. Ám a nagyobb volumenű beruházások mellet nagy hangsúlyt fektettünk a kisebb, lakossági munkákra is.
1998-ban megnyitottuk saját üzemeltetésben működő térkő kereskedésünket és mintakertünket. Ezáltal kivettük a részünk – a kivitelezés mellett – a térkő értékesítésből is. A 2002-ben lezajlott költözés után a mintakert Térkő és Kert Centrum néven megnyitotta kapuit a vásárlóközönség számára Zalaegerszeg egyik fő közlekedési útvonala, a Balatoni út mellett. Büszkén mondhatjuk, hogy ez a mai napig a régió egyik legnagyobb és legszínvonalasabb bemutatókertje.
Napjainkra elértük azt az optimális létszámot, mely segítségével bármilyen volumenű kivitelezési munka elvégzésére alkalmasak vagyunk. Ezen kívül kiterjedt al- és fővállalkozói háttérrel rendelkezünk. Speciális munkagépeink és jól képzett szakembereink segítségével bármilyen extra minőségi követelménynek meg tudunk felelni.
Cégünk legfontosabb céljai közé tartozik a vásárlók kiszolgálása hathatós szakmai segítségnyújtás mellett, valamint a megrendelők minden igényének kielégítése, a legmagasabb minőségben.